Teo Milea și Ionuț Cădariu au transformat sala Filarmonicii într-o splendidă „sufragerie muzicală”

www.specialarad.ro
Un articol de Tomck@t
Noiembrie 20, 2022

„Mă bucur nespus să fiu acasă, mă bucur nespus că pot să cânt pentru prietenii pe care-i am, mă bucur nespus că am părinții în sală și vreau să le mulțumesc că în urmă cu 36 de ani m-au strunit ca să pot să ajung aici. Totodată, vreau să-i mulțumesc și profesoarei mele de pian (n.red. – Adela Molnar, prezentă și ea în sală), care timp de 12 ani mi-a dăruit tot ce a acumulat dumneaei și poate chiar mai mult. Datorită vouă, n-am să mă opresc”, spunea Teo Milea.

Premiatul pianist și compozitor a oferit publicului arădean prezent la concert șapte piese de pe viitorul album, printre care și compoziția violent de superbă „Madness” (inspirată de nebunia pandemiei), iar noua piesă intitulată „City Lights” a dedicat-o Aradului, „pentru că mi se pare că Aradul renaște, iar acest festival, Toamna Muzicală Arădană, îmi dă speranțe că lucrurile se schimbă”, a spus Teo Milea, felicitând, cu această ocazie, conducerea actuală a Filarmonicii Arad, managerul interimar Sergiu Bacoș, pentru revigorarea instituției de cultură.

Finalul concertului a ridicat întregul auditoriu în picioare și atât Teo Milea, cât și Ionuț Cădariu, au fost răsplătiți minute în șir, în mod repetat, cu ropote de aplauze. Cei doi artiști ne-au dat de înțeles că urmează, în viitorul apropiat, un concert integral de pian și flaut, în această componență.

Citeste articolul integral pe www.specialarad.ro